dig it | project 2

A huge part of this project initially was to address drainage and prevent future flooding from occurring inside the client's lovely home. The landscaping was part of an entire back yard re-do that was going to be done in stages; studio space and finishing plantings were to be added later by the clients.

By creating the bones, the leveling required for drainage, as well as a distinct intention for each space~ huge lawn and soft play space/ graveled walk thrus/ potential bench, private hang out space~ we provided a larger space carved out for which their preferred nooks would naturally evolve into.

dig it | project 2

A huge part of this project initially was to address drainage and prevent future flooding from occurring inside the client's lovely home. The landscaping was part of an entire back yard re-do that was going to be done in stages; studio space and finishing plantings were to be added later by the clients.

By creating the bones, the leveling required for drainage, as well as a distinct intention for each space~ huge lawn and soft play space/ graveled walk thrus/ potential bench, private hang out space~ we provided a larger space carved out for which their preferred nooks would naturally evolve into.